Comunicat de Cristian Alcázar en relació al Consell Esportiu de L’Hospitalet

Davant la investigació en curs que porta a terme el Jutjat número 2 de L’Hospitalet relativa al Consell Esportiu d’aquesta ciutat, vull manifestar la meva innocència respecte als fets de què se m’acusa en la gestió de la citada entitat privada.

En aquest sentit, informo que he decidit renunciar a la representació de l’Ajuntament en el si del Consell Esportiu, per tal de facilitar la investigació i poder preparar degudament la meva defensa i demostrar així la meva innocència.

Des del passat dimecres 10 de juny, en què es va produir el registre policial, estic col·laborant plenament amb la justícia per tal d’esclarir ràpidament els fets.

Vull agraïr totes les mostres de suport que he rebut aquests dies, que em donen forces per tal d’afrontar aquests difícils moments.

Cristian Alcázar Esteban